Samen in een musical

De vriendjes Seb en Ravi acteren graag voor een volle zaal

Seb (6) en Ravi (7) zijn dikke vrienden en het is dan extra leuk als je samen bij op musical les zit. Ze hebben als CKB Musical Kids hun eerste optreden bij de Theater Driedaagse achter de rug en hoewel het eerst spannend leek vonden ze het alleen maar leuk om voor een volle zaal te spelen.
Seb: “Het was net als tokkelen op vakantie, toen ik 45 meter naar beneden ging. Eerst sta je even te trillen, maar dat is gelijk over als je begint.” Beiden willen ze musicalster worden en dan het liefst in een grappige voorstelling, bijvoorbeeld in De Maagd, waar ze voor deze foto de kleedkamer met het konijn uitkozen.

Bij de Musical Kids hebben ze drie docenten en leren ze acteren, zingen en dansen. “En als kinderen hun tekst niet meer weten dan doen de anderen het met hun mond voor ...”
In de voorstelling ‘Later als ik groot ben’ vonden ze hun komische rol het leukst: Seb als stout jongetje op de basisschool en Ravi als vader op de ouderavond. Ravi: “En ik zei: ‘wie wil mijn vrouw hebben, ze is gratis!’ Toen moest de hele zaal lachen”.

Ook op hun eigen basisschool speelden ze al samen in een musical: Seb als Pluk en Ravi als Stampertje. Seb heeft onlangs als katje meegespeeld in de Efteling Sprookjesmusical ‘De gelaarsde Kat’ in een bomvolle Maagd. Bij een speciale CKB workshop werd hij ingeloot en ook van de cast kreeg hij nog acteerles. Of Seb zenuwachtig was? “Nee hoor, die mensen in de zaal doen helemaal niets, ze kijken alleen maar naar je.” In vriendenboekjes schrijft Seb steevast dat hij ‘acteur’ wil worden. “Ik mocht een keer op de camping meedoen in een theatershow en ik wil graag bij Kinderen voor Kinderen. En met mijn moeder ga ik samen misschien naar The Lion King! Dat is echt vet”. 

Bij Ravi begon het al toen hij nog maar 2,5 jaar was. Op vakantie klom hij in een onbewaakt ogenblik op een betonnen bank waar hij wel tien minuten stond te zingen, dansen en rappen. Natuurlijk is dit op film vastgelegd en kan hij er nu om lachen!
Ravi en Seb hebben nog een tip voor andere kinderen: “Je moet echt bij de Musical Kids komen, want het is superleuk!”

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl