Ik wil later beroemd worden

Coco danst het liefst de hele dag

Coco (5) heeft net haar eerste jaar kleuterdans bij het CKB achter de rug. Ze is heel enthousiast en onvermoeibaar. Het liefst danst ze bij een optreden van de CKB Popschool, waarbij haar vader muziek maakt. Zwaaiend met twee glanzende pompons stal ze onlangs de show tussen het publiek in Gebouw-T.
Coco: “En een keertje toen mijn papa gitaar aan het spelen was met de band kwam hij helemaal naar mij toe, hihi. En weet je waarom ik op balletles wilde? Omdat ik op één voet een hele draai kan maken, en dan ook nog op mijn tenen!

Ik wil later beroemd worden, en dan iets met dans denk ik. Toen ik koorts had mocht ik op tv naar het Zwanenmeer kijken en op balletles dansen we ook weleens als zwaantjes”. Coco demonstreert al fladderend met haar handen hoe dit moet. “We gaan ook weleens bij de ‘balk’ staan als een mooi standbeeld.”

Coco danste als bloem op het grote Maagdpodium bij de CKB dansvoorstelling FEEST! “En ik stond helemaal vooraan, dat vond ik heel leuk, ik vond het helemaal niet eng. Ik had een roze tutu aan en mijn omi Leny kwam ook kijken. Op dansles heb ik twee nieuwe vriendinnetjes gemaakt. Ik zou ook wel op Musical Kids willen, dan mag je dansen én zingen. Ik ga het eerst een keer proberen.”

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl