Grappen maken vind ik het leukst!

Musical Kid Wisse aan het woord

Stilzitten is duidelijk niet aan Wisse (7) besteed. Hij houdt van zingen en dansen, trekt graag gekke bekken en heeft zijn mondje bij. Gelukkig komt dit allemaal goed van pas bij de cursus Musical Kids die hij vorig jaar bij het CKB is begonnen.

Tijdens de Proeflesweek ging hij eerst bij het Kinderkoor proeven en daarna bij de afdeling theater. Volgens zijn moeder was hij bij allebei de proeflessen heel enthousiast. Wisse: “Toen moest ik kiezen en ik koos voor Musical Kids. We hebben al opgetreden, maar niet met publiek, dat mocht toen niet. Daarom kregen we een mail (met een link naar een plaatsvervangende online voorstelling in de CKB Theaterzaal) en de hele familie kon daarmee onze musical zien. Ik was een jager bij Blauwkapje en werd zelf neergeschoten. Ik lag op de grond (voor doodl) en toen ging ik tussendoor even rechtop zitten en zei: ‘Ik ben er nog hoor, het is maar een sprookje!’, hihi. Bij de tweede musical ben ik een platenbaas en ik moet Sandy beroemd maken met een wurgcontract (zijn moeder legt hem even uit wat dat is). Ik speelde ook een keer een mol en mocht helemaal alleen een liedje zingen. Met mijn moeder ben ik weleens naar de musical Brandweerman Sam geweest en ik mocht met hem op de foto. Als ik een keer in een brandweermusical mag spelen dan zeg ik geen ‘Brand’, maar ‘Fire’, dat vind ik veel leuker klinken.”

Bij de fotoshoot voor ‘Cursist aan het woord’ mag Wisse zelf kiezen: een foto van hem in de theaterzaal of op het voorplein van het CKB. Hij twijfelt, maar zowel binnen als buiten worden het in ieder geval komische scènes, want in gek doen is Wisse een kei!

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl