Over CKB

Welkom op de site van CKB. Je vindt hier alle informatie over onze cursussen, workshops, projecten, uitvoeringen, talentenjachten en noem maar op. Bij CKB is iedereen welkom: van beginner tot (ver) gevorderd, voor zijn of haar hobby of als opstap naar professionele uitoefening, van de basis tot de top! Professionele docenten begeleiden je bij je creatieve loopbaan.

CKB vormt samen met theater De Maagd en het Markiezenhof het Cultuurbedrijf van de gemeente Bergen op Zoom. Bij een aantal cursussen is een bezoek aan een voorstelling in theater De Maagd opgenomen.

De cursussen vinden plaats in ons gebouw aan de Burg. Stulemeijerlaan, maar je zult ons steeds vaker tegenkomen op scholen, wijkhuizen en sporthallen binnen de gemeente Bergen op Zoom.

Ook werkt CKB samen met vele organisaties, instanties en verenigingen en alle leerlingen van de basis- en middelbare scholen komen in aanraking met ons aanbod via Cumenu (samenwerkingsverbanden van cultuuraanbieders binnen onze gemeente). Graag willen wij zoveel mogelijk mensen bezig laten zijn met kunst & cultuur, actief of passief.

CKB bevindt zich in het centrum van Bergen op Zoom. De afdelingen muziek, dans, beeldend en theater zitten in het historische hoofdgebouw, de voormalige Wilhelminakazerne aan de Burgemeester Stulemeijerlaan 3. Je kunt je het gehele jaar bij ons inschrijven. Sommige cursussen hebben een duidelijk begin en eindpunt, maar weer andere lopen het gehele seizoen door. Sommige lessen volg je individueel, met z’n tweeën en weer andere samen in een groep. Al deze informatie is te vinden op deze site. Maar bellen (0164-277670) en mailen (ckb@bergenopzoom.nl) mag natuurlijk ook.

Mis je iets in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij proberen bij voldoende belangstelling, snel en vakkundig aan je wensen tegemoet te komen. Andere suggesties en ideeën zijn ook altijd welkom. Je kunt deze mailen naar ons e-mailadres.

Wij hopen je met ons aanbod te inspireren tot een creatief en kunstzinnige tijd. Tot ziens bij CKB!

Openingstijden

Hoofdgebouw Burg. Stulemeijerlaan 3
maandag t/m vrijdag 08.30 – 22.00 uur
zaterdag 08.30 – 13.30 uur
Tijdens schoolvakanties zijn er geen cursussen. (zie vakantierooster)

CKB balie
We aanwezig bij de CKB balie op maandag/woensdag en donderdag van 11:00 tot 17:00 uur. Buiten deze dagen en tijden zijn we wel telefonisch bereikbaar. Ons e-mailen kan natuurlijk altijd.

 Tijdens schoolvakanties is de CKB balie gesloten.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl