Over CKB

Welkom op de site van CKB. Je vindt hier alle informatie over onze cursussen, workshops, projecten, uitvoeringen en noem maar op. Bij CKB is iedereen welkom: van beginner tot (ver) gevorderd, voor zijn of haar hobby of als opstap naar professionele uitoefening, van de basis tot de top! Professionele docenten begeleiden je bij je creatieve loopbaan.

De cursussen vinden plaats in ons gebouw aan de Burg. Stulemeijerlaan, maar je zult ons steeds vaker tegenkomen op scholen (ook naschools), in wijkhuizen en zorgstellingen binnen de gemeente Bergen op Zoom.

Ook werkt CKB samen met vele organisaties, instanties en verenigingen en alle leerlingen van de basis- en middelbare scholen komen in aanraking met ons aanbod via Cumenu (samenwerkingsverbanden van cultuuraanbieders binnen onze gemeente). Graag willen wij zoveel mogelijk mensen bezig laten zijn met kunst & cultuur, actief of passief.

CKB bevindt zich in het centrum van Bergen op Zoom. De afdelingen muziek, dans, beeldend en theater zitten in het historische hoofdgebouw, de voormalige Wilhelminakazerne aan de Burgemeester Stulemeijerlaan 3. Je kunt je het gehele jaar bij ons inschrijven of een proefles aanvragen. We hebben cursussen die het hele seizoen doorlopen en korte cursussen (ook op maat). Je kunt kiezen uit diverse lesvormen: individueel wekelijks of tweewekelijks, met z’n tweeën (duoles), groepslessen en ensembles/koren. Al deze informatie vind je op deze site, maar bellen (0164-277670) en mailen (ckb@bergenopzoom.nl) mag natuurlijk ook.

Mis je iets in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij proberen bij voldoende belangstelling, snel en vakkundig aan je wensen tegemoet te komen. Andere suggesties en ideeën zijn ook altijd welkom. Je kunt deze mailen naar ons e-mailadres.

Wij hopen je met ons aanbod te inspireren tot een creatieve en kunstzinnige invulling van jouw vrije tijd, droom, carrière, functie, organisatie, evenement … Tot ziens bij CKB!


Openingstijden

CKB gebouw, Burg. Stulemeijerlaan 3
0164 277670 – ckb@bergenopzoom.nl
Geopend:
maandag t/m vrijdag 08.30 – 22.00 uur
zaterdag 08.30 – 13.30 uur
Tijdens schoolvakanties is het CKB gesloten (zie vakantierooster)

CKB balie, Burg. Stulemeijerlaan 3
Geopend:
maandag tm vrijdag van 10:00 tm 17:30 uur (lunchpauze 12:30-13:00 uur)
(gesloten tijdens schoolvakanties)

 

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl