1. Dans
  2. Dansimprovisatie voor volwassenen

Dansimprovisatie voor volwassenen

Volwassenen | Dinsdag 20:30-21:45 | Vanaf 18 jaar

Dansimprovisatie is een belangrijk aspect van de moderne dans. Dansers zoeken al improviserend naar nieuwe vormen van bewegen. In deze cursus leer je eigen ideeën vorm te geven in dans. Elke les heeft een ander thema. Via speelse opdrachten zoekt iedere danser naar zijn of haar eigen bewegingstaal. Hoewel ze wel gebruikt kunnen worden, ben je hierbij niet direct afhankelijk van techniek of danspassen. Naast het individueel bewegen, besteden we ook veel aandacht aan groepsimprovisaties. Dansimprovisatie is voor iedereen!

Foto's zijn gemaakt door Annemiek Boelhouwers.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Dansimprovisatiedinsdag 20:30-21:4527 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Elise Wassing € 374,- Inschrijven
Dansimprovisatie 21+dinsdag 20:30-21:4527 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Elise Wassing € 452,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl