Korte cursussen, 10-lessenkaart & instromen

KORTE CURSUSSEN

We hebben diverse korte cursussen, die meerdere keren per jaar starten.

Beeldend
AquarelSpeksteenPortrettekenenPortretschilderenTech-lab en Glasatelier zijn korte beeldende cursussen die je bij ons kunt volgen. Je kunt op de linkjes klikken of hier kijken.

Muziek
Bij Muziek hebben we 4chords 4many songs op gitaar of piano/keyboards of ukeleleBeiaardCubaanse/Caribische percussieKamermuziekKlavecimbelMuzikale Dreumes en PeuterpretOrgelStemvorming, Van Spijkers naar Noten voor Trobone of Trompet.
Nieuw zijn Clarineo voor kinderen en Gitaar (9 en ouder). Je kunt op de linkjes klikken of hier kijken.

Bij Dans hebben we Peuterdans en bij Theater Musical Kids introductiecursus.

10-LESSENKAART

Een les volgen wanneer het jou het beste uitkomt? Niet gelijk vastzitten aan een jaarcursus? Ideaal voor als jij je vaardigheden of speeltechnieken wil bijspijkeren/onderhouden. Dat kan heel gemakkelijk met onze 10-lessenkaart.

Muziek
Met je 10-lessenkaart volg je privélessen van een half uur bij muziek. Dat kan met heel veel instrumenten. Je vindt ze hier.

Dans
Bij dans kun jij je 10-lessenkaart gebruiken voor 8 verschillende cursussen waaronder klassiek en modern en voor jong en oud, maar ook om fit te blijven/worden door lessen Zumba of Piloxing Barre te volgen. Je vindt ze hier op een rij.

Beeldend
Bij Beeldend kun je bij 4 cursussen losse lessen volgen waaronder twee Teken- en schildercursussen, Modeltekenen en Keramiek en Pottenbakken. Je kunt zelfs verschillende cursussen combineren. Je vindt ze hier op een rij.

INSTROMEN BIJ JAARCURSUSSEN

Wist je dat je vrijwel op ieder moment kunt beginnen met bijna al onze cursussen? Je betaalt dan alleen voor de lessen die nog komen en dus minder dan de prijs die je op onze website bij een cursus ziet staan. Jouw instroomprijs weten? Neem dan even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Bij welke cursussen je in kunt stromen zie je op de cursuspaginas zelf. Gemakshalve kun je er van uitgaan dat het altijd kan behalve bij korte cursussen. Bij cursussen van de afdeling Theater kan het tot de herfstvakantie.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl