1. Beeldend
  2. Aquarel voor volwassenen (korte cursus)

Aquarel voor volwassenen (korte cursus)

Volwassenen | Vanaf 18 jaar

Wat is dat toch mooi, zo’n schilderij waarbij water en kleur sfeervol in elkaar overvloeien. Nu krijg je zelf de kans om deze schildertechniek in 10 lessen uit te proberen. O.l.v. Simone Muermans maak je kleurwassingen en leer je werken met maskeervloeistof, zout. Ook krijg je waardevolle tips voor het 'vormschilderen'.
Het resultaat zal je huis zeker sieren! De getoonde prijs is exclusief materiaalkosten.

Vergeet de getoonde startdatum hieronder. De cursus kan het hele jaar door starten bij voldoende deelname.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Korte cursus Aquarelzaterdag 09:30-12:0031 aug '19 10x 150minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalSimone Muermans € 123,- Inschrijven
Korte cursus Aquarel 21+zaterdag 09:30-12:0031 aug '19 10x 150minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalSimone Muermans € 148,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl