'Een school waar alles kan'

Hoe ze hun passie voor muziek, dans, theater en beeldende kunst bij het CKB ontdekten delen Berber, haar vader Steven, Dilay, Giorgio en Liesanne met je in de nieuwste aflevering van het ZuidWest TV-programma POD!UM.

Ontmoet Steven Dietvorst die als 11-jarige bij het CKB met saxofoonles begon en nu vaste muzikant is bij het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Geniet van de schitterende stem van zijn dochter die hij live begeleidt. Hoor hoe Berber als 4-jarige al CKB cursist dans was en zich nu voorbereidt op een zang- en muziekcarrière.

Bekijk het bijzondere werk van grafisch vormgeefster Dilay Desdemona die in het CKB Jeugdatelier alle vrijheid kreeg om te experimenteren en nu afstudeert op de Kunstacademie. Ze is een kunstenares die graag het gesprek op gang brengt over onderwerpen die wellicht normaal onbesproken blijven.

Laat je inpakken door de eigen compositie van Giorgio Kroonen die hij voor je op de CKB vleugel speelt en volg zijn droomverhaal van Musical Kid naar hopelijk de Fontys Academie.

Kijk nog even terug naar Tussen de Schuifdeuren waar Liesanne van Dongen haar lied brengt en verbaas je om haar razendsnelle voetenwerk bij Ierse dans waarmee ze bij het CKB als kind begon. Inmiddels zingt en danst ze o.a. in grote musicals en in de shows van Jeans. Liesanne: “Je merkt heel erg dat het CKB één school is waar álles kan. Ik ging van balletles naar een optreden van gitaar en daarna weer door om met vriendinnen een choreografie te laten zien die we hadden bedacht. Als je een school hebt waar dit zo vanzelfsprekend is, dan voelt het als kind ook heel vrij om dat gewoon te doen.”

Hun boeiende verhalen komen voorbij in de reportage van ZuidWest TV POD!UM. Kijk hier

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl