1. Theater
  2. Musical Kids introductiecursus voor kinderen groep 3-4-5-6-7

Musical Kids introductiecursus voor kinderen groep 3-4-5-6-7

Kinderen | 6 t/m 10 jaar
Musical Kids introductiecursus voor kinderen groep 3-4-5-6-7

De voorbereidingen voor de producties van de Musical Kids zijn in volle gang. Er komen echter veel aanvragen binnen om tussentijds in te stromen, maar dat kan bij de jaarcursus niet meer als de herfstvakantie eenmaal voorbij is. Daarom bieden we deze introductie cursus aan zodat kinderen toch kunnen proeven. Kinderen uit de basisschoolgroepen 3-4-5-6-7 kunnen zich aanmelden voor deze korte kennismaking van 5 lessen. In september splitsen we de groep weer op in groep 3-4-5 en 5-6-7.

Onze enthousiaste docenten leren je de eerste beginselen van het toneelspelen, hoe je beter kunt zingen en hoe je kunt dansen terwijl je zingt. Een musical instuderen doen we weer vanaf september.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Kosten  
Introductiecursus Theatermaandag 1 jan '01 5x 60min € 52,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl