1. Muziek
  2. Dwarsfluit individueel, wekelijks voor volwassenen

Dwarsfluit individueel, wekelijks voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Dwarsfluit individueel, wekelijks voor volwassenen

De dwarsfluitfamilie bestaat uit diverse leden, van groot naar klein, waarvan de C-fluit (concertfluit) de bekendste is.
Door de warme, heldere klank klinkt de dwarsfluit behalve solo heel mooi in allerlei muziekensembles.
Omdat o.a. de vorm van mond en lippen en stand van tanden van invloed zijn op de klank, is het raadzaam de fluit eerst te komen proberen. De docent geeft je graag advies.

Elke week krijg je een half uur les, op jouw niveau en in je eigen tempo.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Dwarsfluit individuele les 21+31 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 3.5Bianca Jonkers € 1078,- Inschrijven
Dwarsfluit individuele les31 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 3.5Bianca Jonkers € 892,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom of in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl