1. Muziek
  2. Percussiegroep voor volwassenen

Percussiegroep voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Percussiegroep voor volwassenen

Carnaval in Rio is waarschijnlijk een beeld wat iedereen weleens gezien heeft. Dit feest wordt veelal ondersteund door grote drumbands (batucada’s). We gaan in deze cursus van 10 lessen langs allerlei muziekstijlen die in Brazilië voorkomen. Alle instrumenten die daar bespeeld worden passeren ook de revue. Van grote Surdo’s (bastroms), tot hele kleine maar felle tamborims (hoog gestemd klein trommeltje). Maar wij werken ook met triangels, shakers en timba’s (Braziliaanse djembé).

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Percussie Groepwoensdag 19:30-20:304 sep '19 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 0.3Peter van Aart € 183,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl