1. Dans
  2. Zumba Gold: dans, fitness & fun voor 55+

Zumba Gold: dans, fitness & fun voor 55+

Volwassenen | Vanaf 55 jaar

Zumba is een workout op dynamische Latin en andere wereldmuziek vol unieke, exotische danspassen. Zumba Gold heeft een rustiger tempo dan de gewone Zumba-les en is bedoeld voor 55+-ers. Voor een gezond lichaam en een scherpe geest!

De voordelen van Zumba Gold:
het is goed voor hart en bloedvaten, de lichaamshouding, je verbrandt calorieën en verbetert je uithoudingsvermogen. Dit allemaal op een leuke manier met o.a. merengue, salsa, mambo, cumbia, tango en flamencomuziek.

Dans je fit met Zumba en geniet samen met leeftijdsgenoten!

Het is ook mogelijk om met een 10 lessenkaart mee te doen met Zumba Gold.

Meedoen nadat de jaarcursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Zumba Gold 10-lessenkaartdinsdag 14:00-15:0027 aug '24 10x 60minBergen op Zoom, Dansstudio 0.5Petra Hoek € 125,- Inschrijven
Zumba Golddinsdag 14:00-15:0027 aug '24 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.5Petra Hoek € 407,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl