1. Muziek
  2. Zang & Balans individueel, tweewekelijks voor kinderen

Zang & Balans individueel, tweewekelijks voor kinderen

Kinderen | Vanaf 10 jaar
Zang & Balans individueel, tweewekelijks voor kinderen

In deze zangles maken we een mooie combinatie tussen leren zingen/stemgebruik, ontspanning en een goede balans. Ook heffen we zo eventuele blokkades in je lichaam en geest op. Dat doen we bijvoorbeeld door ademhalings- en aardingsoefeningen, werken met drukpunten, bewustwording en herstel van eigen en niet-eigen energie, visualisatie, enz. Aandacht voor jou als persoon in al jouw facetten is het uitgangspunt. Hoogsensitieve, maar ook minder gevoelige kinderen reageren goed op deze benadering.

Zang & Balans is voor iedereen vanaf 10 jaar. Voor kinderen is een proefles en gesprek met (één van de) ouders wenselijk.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Zang & Balans 2-wekelijks individuele les13 sep '21 jaarcursusMireille Matthijssen € 454,- Inschrijven

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl