1. Muziek
  2. CKB Jongerenkoor After-8

CKB Jongerenkoor After-8

Jongeren | Ma 17:00-18:00 | Vanaf 12 jaar

Wat is er leuker dan samen zingen met leeftijdsgenoten? Het CKB heeft een koor speciaal voor jongeren die van de basisschool af zijn (na groep 8 dus vermelde leeftijd bij benadering). “After – 8” zingt repertoire dat helemaal afgestemd is op jongeren. Ook werk je aan een goede zangtechniek. Het jongerenkoor treedt regelmatig op, binnen èn buiten ons gebouw.
Je bent van harte welkom, ook als je nog geen CKB cursist bent. Voor CKB cursisten is deelname gratis.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
After-8maandag 17:00-18:0031 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalMonique Jimkes € 154,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl