1. Muziek
  2. Zang & Balans individueel, tweewekelijks voor volwassenen

Zang & Balans individueel, tweewekelijks voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Zang & Balans individueel, tweewekelijks voor volwassenen

We worden steeds gevoeliger voor de wereld om ons heen. Tijdens het zingen komt vaak snel aan het licht waar de energie niet goed doorstroomt. In deze zangles wordt een mooie combinatie gemaakt tussen leren zingen/stemgebruik, ontspannen en via eenvoudige holistische technieken eventuele blokkades in lichaam en geest opheffen. Denk bijvoorbeeld aan ademhalings- en aardingsoefeningen, werken met drukpunten, bewustwording en herstel van eigen en niet-eigen energie, visualisatie, enz.  Aandacht voor de persoon in al zijn/haar facetten is het uitgangspunt. Hoogsensitieve, maar ook minder gevoelige mensen reageren goed op deze benadering.

De cursus zit helaas vol. Inschrijven kan wel. Je komt dan op de lijst voor het nieuwe cursusjaar 2018-2019 en krijgt automatisch bericht zodra inschrijven weer mogelijk is. Je kunt een proefles aanvragen. Deze zullen in juni 2018 plaats gaan vinden.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Zang & Balans 2-wekelijks individuele les26 aug '19 jaarcursusMireille Matthijssen € 406,- Inschrijven
Zang & Balans 2-wekelijks individuele les 21+26 aug '19 jaarcursusMireille Matthijssen € 490,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl