1. Muziek
  2. Zang & Balans individueel, tweewekelijks voor volwassenen

Zang & Balans individueel, tweewekelijks voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Zang & Balans individueel, tweewekelijks voor volwassenen

We worden steeds gevoeliger voor de wereld om ons heen. Tijdens het zingen komt vaak snel aan het licht waar de energie niet goed doorstroomt. In deze zangles wordt een mooie combinatie gemaakt tussen leren zingen/stemgebruik, ontspannen en via eenvoudige holistische technieken eventuele blokkades in lichaam en geest opheffen. Denk bijvoorbeeld aan ademhalings- en aardingsoefeningen, werken met drukpunten, bewustwording en herstel van eigen en niet-eigen energie, visualisatie, enz.  Aandacht voor de persoon in al zijn/haar facetten is het uitgangspunt. Hoogsensitieve, maar ook minder gevoelige mensen reageren goed op deze benadering.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Docent Kosten  
Zang & Balans 2-wekelijks individuele les31 aug '20 jaarcursusMireille Matthijssen € 447,- Inschrijven
Zang & Balans 2-wekelijks individuele les 21+31 aug '20 jaarcursusMireille Matthijssen € 539,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl