1. Muziek
  2. Musical4ALL! voor volwassenen

Musical4ALL! voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar

Zoals de naam al aangeeft gaan we aan de slag met musicalrepertoire en het accent ligt op zingen! Er worden musicalmedleys en losse nummers ingeoefend uit het rijke musicalrepertoire zoals b.v. Les Miserables, Tommy, The Lion King, Joseph, Jersey Boys, Miss Saigon. Ieder jaar werken we toe naar een voorstelling in de CKB Theaterzaal met musicalliedjes (uit het hoofd) en theatrale elementen. Daarnaast verzorgen we optredens bij diverse gelegenheden zoals ProefMEI, Kunst in de Monumenten, Nazomerfair, etc.

Filmpje
Je kunt hier een filmpje bekijken van Musical4All!

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Musical4All!maandag 19:30-21:4531 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalJudith Worms € 219,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl