1. Muziek
  2. Zang & Balans individueel, wekelijks voor kinderen

Zang & Balans individueel, wekelijks voor kinderen

Kinderen | Vanaf 10 jaar
Zang & Balans individueel, wekelijks voor kinderen

In deze zangles maken we een mooie combinatie tussen leren zingen/stemgebruik, ontspanning en een goede balans. Ook heffen we zo eventuele blokkades in je lichaam en geest op. Dat doen we bijvoorbeeld door ademhalings- en aardingsoefeningen, werken met drukpunten, bewustwording en herstel van eigen en niet-eigen energie, visualisatie, enz. Aandacht voor jou als persoon in al jouw facetten is het uitgangspunt. Hoogsensitieve, maar ook minder gevoelige kinderen reageren goed op deze benadering.

Zang & Balans is voor iedereen vanaf 10 jaar. Voor kinderen is een proefles en gesprek met (één van de) ouders wenselijk.

Zang & Balans kun je alleen als individuele les doen, wekelijks of tweewekelijks.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Zang & Balans individuele les4 sep '23 jaarcursus € 969,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl