1. Muziek
  2. Zang Pop/Jazz/Musical duoles voor jongeren

Zang Pop/Jazz/Musical duoles voor jongeren

Jongeren | Vanaf 13 jaar

Bij Zang Pop/Jazz/Musical zing je jouw favoriete muziek en leer je optimaal gebruik maken van je zangstem. Het repertoire (met bijhorende stemvorming) varieert van pop tot musical.

Er wordt tijdens je zangles ook aandacht besteed aan microfoontechniek, je presentatie en de interpretatie van de songtekst. Wie weet ben jij straks de zanger/zangeres van een band …?!

In de Duoles krijg je elke week samen met een cursist van ongeveer dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau een half uur les. Ben je nieuw dan krijg je eerst een intake d.m.v. een proefles.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Omdat dit een duoles is gaan wij na je aanmelding op zoek naar een medecursist die het beste bij je past. Als we die niet kunnen vinden dan kun je individueel tweewekelijks deze cursus volgen. Kost precies hetzelfde en je krijgt hetzelfde aantal uren les.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Zang Pop/Jazz/Musical Duoles4 sep '23 jaarcursus € 486,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl