1. Muziek
  2. Zang & Balans individueel, wekelijks voor jongeren

Zang & Balans individueel, wekelijks voor jongeren

Jongeren | Vanaf 13 jaar

In deze zangles maken we een mooie combinatie tussen leren zingen/stemgebruik, ontspannen en via eenvoudige holistische technieken eventuele blokkades in lichaam en geest opheffen. Denk bijvoorbeeld aan ademhalings- en aardingsoefeningen, werken met drukpunten, bewustwording en herstel van eigen en niet-eigen energie, visualisatie, enz.  Aandacht voor de persoon in al zijn/haar facetten is het uitgangspunt. Hoogsensitieve, maar ook minder gevoelige mensen reageren goed op deze benadering.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Zang & Balans individuele les4 sep '23 jaarcursus € 969,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl