1. Dans
  2. Grondwerk voor jongeren

Grondwerk voor jongeren

Jongeren | 12 t/m 18 jaar

Grondwerk is de presentatiegroep van de meest gevorderde Moderne dans leerlingen.
De dansers van Grondwerk kruipen tijdens de lessen in de huid van choreograaf en creëren samen met de docent verschillende choreografieën. Deelname komt tot stand op basis van uitnodiging, is gratis en alleen bedoeld als extra activiteit naast de reguliere moderne- en/of klassieke balletles.
De optredens van Grondwerk zijn uiteenlopend; het kan een onderdeel zijn van een voorstelling in De Maagd of ter opluistering van een (cultureel) evenement zoals het Waterlinie Festival.

Toelating op basis van selectie en minimaal 2e jaar Voortgezet onderwijs.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Grondwerkdinsdag 19:00-20:0027 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Greetje Dietvorst € 0,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl