1. Muziek
  2. Kamermuziek voor volwassenen

Kamermuziek voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Kamermuziek voor volwassenen

Cursus van 12 lessen voor duo’s, trio’s en kwartetten. Allerlei instrumenten en muzieksoorten mogelijk. Speel je graag met andere instrumentalisten of heb je een vast duo, trio of kwartet? CKB heeft een cursus kamermuziek waarbij jouw groepje les krijgt van een coach speciaal voor samenspel, interpretatie, repertoirekeuze en andere handige aanwijzingen die het musiceren bevorderen. De lessen worden gegeven door dirigent/pianist Ted van der Heijdt. Ted studeerde kamermuziek aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en concerteerde met allerlei combinaties muzikanten. Diverse instrumenten en muzieksoorten zijn mogelijk. We kunnen bemiddelen als je nog geen medemuzikanten hebt.

De getoonde prijzen bij volwassenen zijn die voor 20 jaar en jonger. Ben je 21 jaar of ouder? Dan moeten wij 21% BTW extra in rekening brengen. Dit zie je niet tijdens het inschrijven en de bevestiging hiervan per e-mail, maar zal uiteraard wel op de factuur.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Kamermuziek 2e periode 09:00-09:30 12x 30minBergen op Zoom, Lokaal 1.9Ted van der Heijdt € 55,- Inschrijven
Kamermuziekdinsdag 09:00-09:301 sep '20 12x 30minBergen op Zoom, Lokaal 2.1Ted van der Heijdt € 55,- Inschrijven

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl