1. Muziek
  2. Kamermuziek voor volwassenen

Kamermuziek voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Kamermuziek voor volwassenen

Cursus van 12 lessen voor duo’s, trio’s en kwartetten. Allerlei instrumenten en muzieksoorten mogelijk. Speel je graag met andere instrumentalisten of heb je een vast duo, trio of kwartet? CKB heeft een cursus kamermuziek waarbij jouw groepje les krijgt van een coach speciaal voor samenspel, interpretatie, repertoirekeuze en andere handige aanwijzingen die het musiceren bevorderen. De lessen worden gegeven door dirigent/pianist Ted van der Heijdt. Ted studeerde kamermuziek aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en concerteerde met allerlei combinaties muzikanten. Diverse instrumenten en muzieksoorten zijn mogelijk. We kunnen bemiddelen als je nog geen medemuzikanten hebt.

De getoonde prijzen bij volwassenen zijn die voor 20 jaar en jonger. Ben je 21 jaar of ouder? Dan moeten wij 21% BTW extra in rekening brengen. Dit zie je niet tijdens het inschrijven en de bevestiging hiervan per e-mail, maar zal uiteraard wel op de factuur.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Kamermuziekmaandag 09:00-09:301 jan '01 12x 30minBergen op Zoom, Lokaal 2.1Ted van der Heijdt € 55,- Inschrijven
Kamermuziek 2e periodemaandag 09:00-09:301 jan '01 12x 30minBergen op Zoom, Lokaal 1.9Ted van der Heijdt € 55,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl