1. Muziek
  2. Wereldmuziek ensemble

Wereldmuziek ensemble

Wereldmuziek ensemble

Bespeel je jouw instrument al een paar jaar en wil jij samen met andere muzikanten afwisselende, verrassende muziek maken? Dan is het CKB ensemble Wereldmuziek voor jou. Alle leeftijden en instrumenten (ook zang) zijn welkom. Onder leiding van Laurens Zitman (Nederlander met roots in Zuid-Amerika) speel je repertoire uit alle windstreken: melancholieke muziek uit Oost-Europa, swingende muziek uit Zuid-Amerika, de Caraïben, Arabische landen, Azië ... Bij dit bonte ensemble krijg je ook podiumervaring.

Voor iedereen die houdt van mooie muziek,  afwisseling en samenspelen!

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Wereldmuziekmaandag 19:00-20:002 sep '19 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.8Laurens Zitman € 183,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl