1. Muziek
  2. Strijkersensemble voor jongeren

Strijkersensemble voor jongeren

Jongeren |
Strijkersensemble voor jongeren

Samenspelen is een belangrijk aspect van musiceren. Naast dat het erg leuk en gezellig is leer je er enorm veel van. Daarom hebben we twee strijkersensembles. Het ene ensemble is voor beginners: kinderen, jongeren, volwassenen die 1 tot 3 jaar les hebben, en het andere is voor de meer gevorderden (vanaf 3 jaar les). Iedereen die viool, alt viool, cello of contrabas speelt kan zich hiervoor aanmelden, ook als je nog geen CKB cursist bent.

Het ensemble voor beginners is o.l.v. Joke de Jong. Het ensemble voor gevorderden is o.l.v. Marlon Dek. Deze docenten zijn twee van de vier professionals van de Strijkersacademie die begin dit cursusjaar bij ons zijn begonnen op een compleet nieuwe strijkersafdeling.

Lesvarianten
Omschrijving Lessen Locatie Docent Kosten  
Strijkers-ensemble beginners jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 3.8Joke de Jong € 151,- Inschrijven
Strijkers-ensemble gevorderden jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.9Marlon Dek € 151,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl