1. Muziek
  2. Strijkersensemble voor kinderen

Strijkersensemble voor kinderen

Kinderen |
Strijkersensemble voor kinderen

Samenspelen is een belangrijk aspect van musiceren. Naast dat het erg leuk en gezellig is leer je er enorm veel van. Daarom hebben we twee strijkersensembles. Het ene ensemble is voor beginners: kinderen, jongeren, volwassenen die 1 tot 3 jaar les hebben, en het andere is voor de meer gevorderden (vanaf 3 jaar les). Iedereen die viool, alt viool, cello of contrabas speelt kan zich hiervoor aanmelden, ook als je nog geen CKB cursist bent.

Het ensemble voor beginners is o.l.v. Joke de Jong. Het ensemble voor gevorderden is o.l.v. Marlon Dek. Deze docenten zijn twee van de vier professionals van de Strijkersacademie die begin dit cursusjaar bij ons zijn begonnen op een compleet nieuwe strijkersafdeling.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Strijkers-ensemble beginnerswoensdag 18:15-19:1519 sep '18 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 3.8Joke de Jong € 148,- Inschrijven
Strijkers-ensemble gevorderdenwoensdag 18:30-19:3024 okt '18 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.9Marlon Dek € 148,- Inschrijven

Woon je in Belgie? Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl