1. Muziek
  2. Strijkersensemble voor kinderen

Strijkersensemble voor kinderen

Kinderen |
Strijkersensemble voor kinderen

Samenspelen is een belangrijk aspect van musiceren. Naast dat het erg leuk en gezellig is leer je er enorm veel van. Daarom hebben we twee strijkersensembles. Het ene ensemble is voor beginners: kinderen, jongeren, volwassenen die 1 tot 3 jaar les hebben, en het andere is voor de meer gevorderden (vanaf 3 jaar les). Iedereen die viool, alt viool, cello of contrabas speelt kan zich hiervoor aanmelden, ook als je nog geen CKB cursist bent.

Het ensemble voor beginners is o.l.v. Joke de Jong. Het ensemble voor gevorderden is o.l.v. Marlon Dek. Deze docenten zijn twee van de vier professionals van de Strijkersacademie die begin dit cursusjaar bij ons zijn begonnen op een compleet nieuwe strijkersafdeling.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Strijkers-ensemble gevorderdenwoensdag 09:00-10:0015 sep '21 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 1.9Marlon Dek € 156,- Inschrijven
Strijkers-ensemble beginnerswoensdag 18:20-19:2015 sep '21 jaarcursusBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalJoke de Jong € 156,- Inschrijven

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl