1. Muziek
  2. Seniorenorkest Young4ever

Seniorenorkest Young4ever

Volwassenen | Vanaf 55 jaar

Heb je al ervaring met het spelen van een blaas- of slagwerkinstrument en zit je op A-niveau? Je krijgt nu de kans om in een ontspannen sfeer samen met leeftijdgenoten deel uit te maken van een heerlijk orkest.

Young4ever is voor iedereen van 55 tot 102 op A-niveau die op zoek is naar de gezelligheid en verrassende resultaten van het spelen in orkestverband (alleen blaas- en slagwerkinstrumenten). Onder leiding van CKB docent (en dirigent) Jan Spruit leer je samen met andere 55-plussers gevarieerde muziek maken. Fris, vergroot en breng je kennis in de praktijk. Je zult veel plezier beleven aan het samen oefenen en het steeds beter onder de knie krijgen van jouw partij en er is ook tijd voor samen koffie drinken en een praatje. Extra genieten wordt het bij de uiteindelijke presentatie (bijvoorbeeld in zorginstellingen of bij culturele gelegenheden). Dus, grijp je kans!

Filmpje van repetitie
Een filmpje waarin je Young4ever aan de slag ziet tijdens een repetitie vind je hier.

Geen of weinig ervaring?

Speel je niet op A-niveau, maar wil je wel graag (zelfs zonder ervaring) in een seniorenorkest spelen? Dan is het Starters Orkest Senioren (55+) het geschikte orkest voor je.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Seniorenorkest Young4everdonderdag 10:00-12:0027 aug '20 33x 120minBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalJan Spruit € 154,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl