1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF: Keys & Voices in CKB Theaterzaal

ARCHIEF: Keys & Voices in CKB Theaterzaal

Gepubliceerd op: 01 januari 2015
ARCHIEF: Keys & Voices in CKB Theaterzaal

De CKB Keys & Voices trekken elk jaar veel publiek. Op vrijdag 27 november 19:30 is de zevende editie van deze presentatie van duo’s piano en zang lichte muziek. De CKB cursisten bundelen hun talenten in een wervelend en sfeervol concert vol variatie, met grote hits en minder bekende parels en zelfs songs van Adele. De CKB Theaterzaal gaat om 19:15 open. Entree is gratis, kaarten zijn verkrijgbaar vanaf maandag 23 november bij de CKB Infobalie in de Burg. Stulemeijerlaan.

Het is elk jaar weer een sport om een gratis kaartje te bemachtigen voor Keys & Voices. Deze succesformule is ontstaan door een samenwerking van Erwin Leijs, CKB docent piano lichte muziek en Mireille Matthijssen, CKB docente zang lichte muziek. Hun cursisten vormen speciaal voor dit concert duo’s (en ook trio’s) die songs van grote sterren vertolken, op live muziek. Met mooie stemmen en lenig toetsenspel brengen ze een gevarieerd repertoire van pop ballads, soul hits, jazz standards en meer. Daarbij komen songs van vele grote sterren voorbij, waaronder Adele, Mariah Carey, Matt Simons en Renée Olstead. Een sfeervolle theaterzaal, een gevulde tribune met enthousiast publiek en een groot aantal gedreven vocalisten en toetsenisten zijn de ingrediënten voor een happening die jong en oud aanspreekt. Mooie decors en professionele theatertechniek maken deze presentatie in de CKB Theaterzaal helemaal af. Maar de echte sterren zijn natuurlijk de cursisten zelf. Ze zullen iedereen wederom versteld doen staan van het talent dat in onze stad en regio huist.
Iedereen is van harte welkom om Keys & Voices mee te maken. Gratis toegangskaarten kun je vanaf 23 november afhalen bij CKB. Daarbij geldt: wees er op tijd bij, want op = op.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl