1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF Kerstpresentaties door CKB cursisten op diverse locaties

ARCHIEF Kerstpresentaties door CKB cursisten op diverse locaties

Gepubliceerd op: 01 januari 2015

Kerstklarinetten, dansende toetsen, betoverende harp- en blokfluitklanken, maar ook warme winterliedjes en swingende popbands: daarmee verleiden de CKB cursisten deze maand het publiek. De optredens beperken zich niet tot de CKB Theaterzaal en vinden ook plaats in de Bieb, de Ontmoetingskerk, de Gertrudiskerk, Residentie Moermont en in café ’t Slik. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van de gevarieerde presentaties in een gezellige sfeer.

Het is inmiddels een door jong en oud gewaardeerde traditie: de kerstpresentaties van CKB muziekcursisten. Ze variëren van serene klanken tot opzwepende popnummers en iedereen kan ervan komen genieten.
Pianocursisten spelen een sfeervol kerstprogramma op vrijdagavond 11 december tussen 19:00 en 20:00 in Bibliotheek Het Markiezaat Bergen op Zoom en op dinsdagmiddag 22 december vanaf 14:00 op de Plaza van TanteLouise Residentie Moermont. Op zaterdag 12 december zingen het CKB Kinderkoor en jongerenkoor After-8 in de Gertrudiskerk bij Lessons & Carols van Hortus Musicus Religiosis dat om 19:00 begint.
Op maandagavond 14 december kun je kiezen uit Kerstklarinetten en CKB Popbands. In de CKB Theaterzaal spelen jonge klarinetcursisten en een Clarinet Choir van volwassen klarinettisten vanaf 19:00 een gevarieerd programma vol mooie en vrolijke kerstmuziek. De bands van de CKB Popschool presenteren zich diezelfde avond vanaf 19:00 op het podium van café ’t Slik in de Steenbergsestraat die ook in kerstsfeer is gebracht. De popschool bestaat 5 jaar, dus is de sfeer extra feestelijk. Met zang, gitaren, slagwerk, toetsen en andere instrumenten laten diverse bands van jongeren en volwassenen het publiek lekker swingen bij allerlei soorten popmuziek.
Warme Wintersongs klinken op dinsdag 15 en donderdag 17 december 19:30 in de CKB Theaterzaal uit de gouden kelen van cursisten zang lichte muziek en het popkoor. Alle CKB kerstpresentaties (behalve die van harp en blokfluit) kun je gratis bijwonen. Voor het harp- en blokfluitconcert op woensdag 16 december 18:30 in de Ontmoetingskerk is de toegangsprijs € 4, dit is inclusief consumptie. Ook deze presentatie van steeds wisselende ensembles staat helemaal in het teken van de kerst en de meeste kerstliedjes nodigen uit om gezellig mee te zingen. De kaartjes hiervoor zijn te koop bij de CKB Infobalie,
Bij alle andere kerstpresentaties heb je geen kaartjes nodig. De CKB cursisten zorgen er met hun zang en muziek voor dat je helemaal in de juiste sfeer komt voor de naderende feestdagen.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl