1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - Voorstellingen Musical Kids - Vlieg Op!

ARCHIEF - Voorstellingen Musical Kids - Vlieg Op!

Gepubliceerd op: 01 januari 2015
ARCHIEF - Voorstellingen Musical Kids - Vlieg Op!

Na de staande ovaties vorige maand bij de ‘Sneeuwwitje …’ is het nu de beurt aan de muscial Vlieg Op! De Musical Kids van het CKB hebben er hard aan gewerkt en zijn helemaal klaar voor het podium. In de CKB Theaterzaal nemen ze je met acteren, zingen, dansen en veel humor mee naar een vliegveld nwaar alles in het honderd dreigt te lopen … Er zijn vier voorstellingen: donderdag 18 en vrijdag 19 juni 19:00 en op zaterdag 20 juni om 09:15 en 11:30.

Hilarische toestanden op het vliegveld. Twee directeuren waarvan één het vliegveld wil verkopen. Met alle gevolgen van dien. Er ontstaan allerlei gekke vreemde situaties op het vliegveld. Monteurs die het vliegtuig repareren met plakband en paperclips (zijn het wel monteurs?). Personeel dat eigenlijk gewoon naar huis wil in plaats van te werken. Douanepersoneel dat zo streng is dat je er niet eens langs durft. Een knettergekke familie die uiteraard geen goede reispapieren heeft. Dus zeg maar dag tegen Aruba! Een zakenvrouw die gestrand is omdat haar privéjet kuren heeft, diefstal op het vliegtuig, passagiers die smokkelen geld, drugs , dieren. Verschrikkelijk, als dat maar goed komt …
Je beleeft het allemaal bij Vlieg Op!

CKB docente Annique Bijsters: “De musical vraagt veel van de kinderen veel tekst, veel wisselingen, het gaat snel. De donderdaggroep bestaat uit ervaren kinderen die al een aantal jaar met elkaar toneel spelen, aangevuld met leeftijdsgenoten. De zaterdaggroep is gemengd qua leeftijd, variërend van 6 tot 10 jaar. Dus ook kinderen die nog niet of nauwelijks konden lezen doe ze hun cursusjaar bij het CKB begonnen. De onderlinge verhoudingen in deze groep zijn echter zo ontzettend leuk. De oudsten hebben zich het gehele jaar ontfermd over de jonge kinderen. Fantastisch om te zien hoe behulpzaam en vol geduld ze waren en zo nu en dan ook ‘....aaaah wat schattig’ tussendoor riepen.
Twee heerlijke groepen die gaan stralen op de planken. Ook de scholen komen kijken naar Vlieg Op!

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl