1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF: SNEEUWWITJE … hoe het verder ging

ARCHIEF: SNEEUWWITJE … hoe het verder ging

Gepubliceerd op: 01 januari 2015
ARCHIEF: SNEEUWWITJE … hoe het verder ging

CKB Musical Kids geven vervolg aan sprookje

En ze leefde nog lang en gelukkig … nou mooi niet. Sneeuwwitje is het zat, ze wordt gek van dat saaie sprookjesgedoe, ze wil iets vets, iets pittigs, ze wil actie en gaat de wijde wereld in. Het welbekende sprookje krijgt dankzij de CKB Musical Kids een verrassend vervolg. Ze brengen twee voorstellingen van ‘SNEEUWWITJE … hoe het verder ging’: de eerste was op donderdag 28 mei. De tweede is op zaterdag 30 mei om 10:00 uur in de CKB Theaterzaal.

Sneeuwwitje heeft het uitgemaakt met de Prins en ze gaat naar de gewone wereld. Ze komt terecht in het café van Henk en Marie. Henk is een aardige jongen maar Marie… het is net de boze koningin maar dan in de gewone wereld. De prins roept de hulp van de dwergen in om Sneeuwwitje te zoeken. Dan zijn het natuurlijk geen dwergen meer maar echte spionnen, gevaarlijke gangsters. Maar of dat gaat lukken. Ondertussen weet de boze Koningin dat Sneeuwwitje nog leeft en dat is niet echt de bedoeling dus moet ze weer op pad, maar dit keer niet met een appel. Hoe dit allemaal afloopt … beleef het mee in de doldwaze musical die de CKB Musical Kids op de planken zetten.

CKB Musicald Kids zijn kinderen die graag toneelspelen, zingen én dansen. Ze hebben dit seizoen o.l.v. hun theaterdocent hard gewerkt aan een leuke musical, die ze nu voor het voetlicht brengen. De donderdaggroep brengt twee uitvoeringen van ‘SNEEUWWITJE … hoe het verder ging’ op hun eigen podium: de CKB Theaterzaal. Natuurlijk willen ze daar een volle zaal bij. Alle kinderen en hun (groot)ouders zijn van harte welkom om te komen genieten op 30 mei. Toegangskaarten kosten € 3,50 en zijn  te koop bij de CKB Infobalie en online.

Online kaarten bestellen:
Kaarten bestellen voor zaterdag 30 mei 10:00 uur.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl