1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - Slotpresentatie CKB Popschool Live

ARCHIEF - Slotpresentatie CKB Popschool Live

Gepubliceerd op: 01 januari 2016
ARCHIEF - Slotpresentatie CKB Popschool Live

Het is inmiddels een swingende traditie: de slotpresentatie van de CKB popbands in Gebouw-T. Na de wekelijkse repetities in de oefenruimtes en de opname van een track in de studio is on stage bij het poppodium de kroon op hun cursusjaar. Iedereen is welkom bij CKB Popschool LIVE op dinsdagavond 21 juni 19:30. De toegang is gratis, je hebt geen kaartje nodig voor dit afwisselende concert met 11 bands en weer nieuw repertoire.

The Rebels, V.I.P(enguins), Watch Out, Wasted, GoldStrike, Edge of Sanity, Reset, What If, The Beat Bugs, After Years en 4 Vinyl zijn de bands van de CKB Popschool. Na hun drukbezochte jubileumshow onlangs in De Maagd (de CKB Popschool bestaat 5 jaar) zijn ze alweer klaar voor de volgende happening met ander repertoire: CKB Popschool LIVE in Gebouw-T. Daar laten ze het publiek horen en zien wat ze dit cursusjaar hebben bereikt. De nummers variëren van pop tot blues en van jazz tot rock. De bandleden variëren in leeftijd van 9 tot 60+. Met zang, toetsen, slagwerk, gitaar, bas en andere instrumenten brengen ze een breed repertoire dat elke muziekliefhebber, jong en oud, zal aanspreken. Naast covers van bekende en minder bekende popiconen klinkt zelfs eigen werk.
Voor de popschool werkt het CKB samen met Gebouw-T en Zoomvliet studio (de leerlingen verzorgen het geluid en de opnames). De deuren gaan om 19:00 open en het concert begint op dinsdag 21 juni om 19:30 uur.

Een soundcheck meemaken
De soundchecks voor CKB Popschool LIVE zijn de avond ervoor (maandag 20 juni van 18:00 tot 22:00). Ook hierbij ben je van harte welkom.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl