1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - Summer Songs in de CKB Theaterzaal op 19 en 20 juli

ARCHIEF - Summer Songs in de CKB Theaterzaal op 19 en 20 juli

Gepubliceerd op: 01 januari 2016
ARCHIEF - Summer Songs in de CKB Theaterzaal op 19 en 20 juli

CKB cursisten Zang Lichte Muziek trakteren het publiek op twee avonden vol Summer Songs. Op dinsdag 19 en woensdag 20 juli zullen ze vanaf 19:30 jong en oud versteld doen staan in de CKB Theaterzaal. Op het repertoire staan songs van bekende en minder bekende artiesten en muziekdocenten zorgen voor de live muziek.

De Summer Songs trekken elk jaar volle zalen. In deze zanghappening bundelen de CKB zangdocenten Mireille Matthijssen, Caspar de Jonge en Yvonne Rooda hun krachten met elkaar, maar ook met collega’s op andere instrumenten. Zo komt het dat onze zangtalenten voor het voetlicht treden en het publiek laten genieten van twee complete live concerten met gevarieerde songs. Het is een zonnige traditie in de CKB Theaterzaal.

Op dinsdag en de eerste helft van de woensdagvoorstelling worden ze begeleid door hun docenten op de piano. Op 20 juli speelt na de pauze de hele DOC’s band mee. Gratis kaarten kun je afhalen bij de Info & Ticket service (je hebt dus een kaartje nodig om binnen te komen!).

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl