1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - Samen Muziek Maken Geblazen Orkest in De Maagd

ARCHIEF - Samen Muziek Maken Geblazen Orkest in De Maagd

Gepubliceerd op: 01 januari 2016
ARCHIEF - Samen Muziek Maken Geblazen Orkest in De Maagd

Op zaterdag 2 april:
- Muzikale speeddate met 4 orkesten: 15:00
- Concert Samen Muziek Maken Geblazen Orkest: 16:00
- Foyerfeestje in kader 25 jaar De Maagd voor de jeugd

Eindelijk krijg ook jij de kans om te genieten van het Samen Muziek Maken Geblazen Orkest van het CKB samen met de regionale verenigingen.
Ieder jaar speelt dit aanstekelijke orkest in het kader van Samen Muziek Maken Geblazen voor de groepen 5 van de basisscholen, maar dit keer treden ze op voor het grote publiek in De Maagd! En ... de toegang is gratis!

Concert Samen Muziek Maken Geblazen Orkest
Het orkest met veel jonge muzikanten brengt een afwisselend repertoire dat varieert van Adele tot de filmmuziek van Frozen en Bluesbrothers. Soliste is de jonge klarinettiste Martine Touw die begeleid wordt door het orkest. 

Muzikale speeddate
Het concert wordt vooraf gegaan door een muzikale speeddate. In de foyer ga je in een soort muziekcaroussel langs de presentaties van vijf harmonie orkesten: Kolpingszonen, Concordia, EMM en Euphonia. Dit begint om 15:00. Om 16:00 begint het concert in de zaal. De deuren aan de Grote Markt gaan om 14:45 open!

Deze middag heeft een extra feestelijk tintje in het kader van 25 jaar De Maagd.

Gratis kaartjes
Iedereen is welkom, je kunt vanaf maandag 21 maart gratis kaartjes afhalen bij onze Infobalie & Ticketservice (CKB Burg. Stulemeijerlaan 3). Deze middag zal vooral de jeugd en jongeren aanspreken, maar ook volwassenen kunnen rekenen op 100% beleving!

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl