1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - Samen Muziek Maken Geblazen Doe Mee Middag (19 april)

ARCHIEF - Samen Muziek Maken Geblazen Doe Mee Middag (19 april)

Gepubliceerd op: 01 januari 2017
ARCHIEF - Samen Muziek Maken Geblazen Doe Mee Middag (19 april)

Op woensdag 19 april geven wij kinderen uit groep 5 t/m groep 8 de kans om gratis kennis te maken met de verschillende instrumenten van het harmonieorkest, deze uit te proberen en daarna gelijk mee te spelen in het orkest. Deze Samen Muziek Maken Geblazen Doe Mee Middag begint om 16:00 uur (tot 17:00) in de CKB Theaterzaal.

Samen Muziek Maken Geblazen
Kinderen van alle groepen 5 in Bergen op Zoom hebben op school lessen gehad over de instrumenten van het harmonieorkest: alle blaasinstrumenten en slagwerkinstrumenten. Dit heet het Samen Muziek Maken Geblazen project (SMMG). Aansluitend hierop gaan die kinderen op 11 april naar een interactief schoolconcert van de Marinierskapel in theater De Maagd, waar ze de instrumenten live kunnen horen. Meer informatie daarover vind je hier.

Muziek moet je doen!
Een week later (19 april) houden we deze Samen Muziek Maken Geblazen Doe Mee Middag die daarop aansluit. De kinderen (ook die uit groep 6 t/m 8) kunnen met de volgende instrumenten, na het uitproberen, meespelen in het orkest:
Fluit – klarinet – hobo – saxofoon – trompet – trombone – slagwerk.

Aanmelden
Van tevoren aanmelden niet verplicht, maar een mailtje met naam, telefoonnummer zouden we erg fijn vinden. Dat mag naar ckb@bergenopzoom.nl Zet ook even Samen Muziek Maken Geblazen in het onderwerp.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl