1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - Gratis meedoen met CKB workshopdag

ARCHIEF - Gratis meedoen met CKB workshopdag

Gepubliceerd op: 01 januari 2017
ARCHIEF - Gratis meedoen met CKB workshopdag

Songwriting, Intuïtief Dot Painting, Piloxing Barre, Braziliaanse Samba Percussie, AMV nieuwe stijl en nog meer workshops kun je vanaf 10:45 uur gratis doen op zaterdag 25 maart in CKB. De workshopdag is bedoeld om in een ontspannen, gezellige sfeer kennis te maken met nieuwe cursussen. Je kunt meedoen met meerdere workshops. Kom langs en doe mee.

Na de enthousiaste deelname tijdens de workshopdagen in 2016 is er weer een nieuwe kans om te proeven van cursussen die CKB wil aanbieden. Zang, muziek, improvisatie, muziektheorie en ritmes komen aan bod in de (laagdrempelige) workshops: Van Spijkers naar Noten, AMV nieuwe stijl, Songwriting, Weten wat je speelt en zingt, Braziliaanse Samba Percussie en Vocale Improvisatie. Vanuit je intuïtie de schildertechniek van de Aboriginals gebruiken en je eigen kleurrijke kunstwerk maken lukt gelijk en zal je veel voldoening geven bij de workshop Intuïtief Dot Painting. In de dansstudio kom je helemaal in balans met een speciale dans/work-out die diverse vormen van sport en dans mixt: Piloxing Barre.

De workshops zijn geschikt voor elk niveau. Alleen bij Van Spijkers naar Noten heb je je eigen (blaas)instrument nodig, bij de andere workshops zijn materialen en instrumenten aanwezig. Natuurlijk krijg je als deelnemer er ook koffie/thee bij.

Deze dag is voorbij. De workshops zijn korte cursussen geworden en die vind je hier.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl