1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - Open Lesweek en Feest!! bij CKB

ARCHIEF - Open Lesweek en Feest!! bij CKB

Gepubliceerd op: 01 maart 2017
ARCHIEF - Open Lesweek en Feest!! bij CKB

Het is FEEST!! bij het CKB, ter ere van 150 jaar gemeentelijk muziekonderwijs. Dit merk je ook in de Open Lesweek van 4 t/m 9 september waarbij iedereen welkom is tijdens speciale open lessen Muziek, Dans, Theater en Beeldend. Bekijk het rooster hier op deze pagina en kom kijken, luisteren, proeven en (gratis) meedoen.

Al 150 jaar gemeentelijk muziekonderwijs

Bergen op Zoom heeft al 150 jaar gemeentelijk muziekonderwijs, vandaar dat het CKB FEEST!! viert. In het kader van dit jubileum is er gedurende het cursusseizoen 2017-2018 een serie van activiteiten. Je kunt je nu al opgeven voor Feestgedruis!!

Open Lesweek

Voor we met al die feestelijke activiteiten beginnen is iedereen eerst welkom tijdens onze open lessen van 4 t/m 9 september. Docenten staan voor je klaar, je ziet cursisten aan het werk en kunt zelf meedoen. Een rooster van lessen waarbij je binnen kunt lopen staat zie je hier. Een papieren versie kun je afhalen bij de balie, Burg. Stulemeijerlaan 3. Voor de Open Lesweek hoef je je niet op te geven.

Iedereen is welkom

In 150 jaar is er heel wat veranderd in Bergen op Zoom. Het CKB heeft inmiddels een scala aan lessen Muziek, Dans, Theater en Beeldend voor iedereen, jong en oud, elk niveau. Drempels zijn extra laag en je kunt op elke leeftijd, het hele jaar door beginnen. Muziek leer je op je eigen tempo, op een van de 30 verschillende instrumenten of met je eigen stem: individueel, in een duo, groep, band of ensemble. Voor de jongste kinderen zijn er cursussen die de fantasie prikkelen. Bij Dans kun je kiezen uit academie (modern en klassiek), Urban, Iers of fitness. In de ateliers Beeldend ga je aan de slag met tekenen, schilderen, glas-in-lood en keramiek, en voor de jonge kunstenaars in spé is het jeugd- en jongerenatelier. De afdeling Theater biedt het podium aan o.a. Musical Kids en Theaterlabs waarin je samen met anderen je stuk maakt en opvoert. De meeste cursussen doen mee met de Open Lesweek en daarnaast kun je een gratis proefles aanvragen. Meer info over 150 jaar gemeentelijk muziekonderwijs in Bergen op Zoom vind je hier.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl