Open lesweek CKB

De Open Lesweek is voorbij, maar geen paniek als je nog geen keuze hebt kunnen maken of tijdens deze week niet in de gelegenheid was om een proefles te volgen. Je kunt namelijk voor vrijwel alle cursussen alsnog een proefles aanvragen (niet voor korte cursussen). Je treft op de cursuspagina's een "Proeflesknop" aan. Klik daar op en volg de instructies. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Kom gratis proeven van MUZIEK, DANS, THEATER, BEELDEND

Tijdens de Open Lesweek van 26 t/m 31 augustus is iedereen welkom tijdens speciale open lessen Muziek, Dans, Theater en Beeldend.


Het Open Lesweekrooster
Docenten staan voor je klaar, je ziet cursisten aan het werk en kunt zelf meedoen. Een rooster van lessen waarbij je binnen kunt lopen zie je op deze pagina. Een papieren versie kun je afhalen bij de Cultuurbalie in de Steenbergsestraat en bij de CKB balie, Burg. Stulemeijerlaan 3. Als je in de gemeente Bergen op Zoom woont dan kreeg je ons boekje met o.a. het rooster ook in je brievenbus. Voor de Open Lesweek hoef je je niet op te geven.

Iedereen is welkom
Het CKB heeft een scala aan lessen Muziek, Dans, Theater en Beeldend voor iedereen, jong en oud, elk niveau. Drempels zijn extra laag en je kunt op elke leeftijd, het hele jaar door beginnen. Muziek leer je op je eigen tempo, op een van de 30 verschillende instrumenten of met je eigen stem: individueel, in een duo, groep, band of ensemble. Voor de jongste kinderen zijn er cursussen die de fantasie prikkelen. Bij Dans kun je kiezen uit academie (modern en klassiek), Internationale dansstijlen en fitness. In de ateliers Beeldend ga je aan de slag met tekenen, schilderen, glas-in-lood en keramiek, en voor de jonge kunstenaars in spé is het jeugd- en jongerenatelier. De afdeling Theater biedt het podium aan o.a. Musical Kids en Theaterlabs waarin je samen met anderen je stuk maakt en opvoert. De meeste cursussen doen mee met de Open Lesweek en daarnaast kun je een gratis proefles aanvragen.

Meld je hier aan voor het Facebook-event

Openingstijden Balletwinkel
Maandag en dinsdag van 15:30 tot 18:00, woensdag van 13:30 tot 18:30, donderdag en vrijdag van 15:30 tot 18:00. Er zijn helaas geen pinbetalingen mogelijk.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl