1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF Benefietconcert CKB seniorenorkest Young4Ever in CKB Theaterzaal

ARCHIEF Benefietconcert CKB seniorenorkest Young4Ever in CKB Theaterzaal

Gepubliceerd op: 01 januari 2015
ARCHIEF Benefietconcert CKB seniorenorkest Young4Ever in CKB Theaterzaal

Young4Ever is het seniorenorkest van het CKB. O.l.v. Jan Spruit spelen de orkestleden inmiddels de sterren van de hemel. Ze traden al diverse malen op en speciaal voor de organisatie Let The Children Play geven ze dit Benefietconcert op 20 september 2015 in de CKB Theaterzaal.

Let The Children Play

Deze kleinschalige organisatie zet zich in voor het uitbouwen van een school in Oeganda. De kinderen volgen daar onderwijs volgens de methode van Rudolf Steiner. Deze gaat uit van ecologie. De kinderen wordt geleerd om hun eigen land weer opnieuw op te bouwen, gebruik makend van alles wat hun eigen omgeving te bieden heeft. 
LCP bekostigt de opleiding voor de leerkrachten en is momenteel bezig om bij de school een goede watervoorziening aan te leggen. Daardoor kunnen de kinderen van beter drinkwater en een maaltijd op school voorzien worden.

Aan het Benefietorkest zullen voor de pauze nog andere CKB cursisten hun medewerking verlenen. Ook geeft de voorzitter van LCP, Ingrid Damen, een uitleg geven over de organisatie en wat die doet.

Na de pauze
 speelt Young4Ever nog een afwisselend programma tot 16:00. Er is nog een gezellige nazit tot 17:00.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl