1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. ARCHIEF - CKB Popschool live op podium Gebouw-T

ARCHIEF - CKB Popschool live op podium Gebouw-T

Gepubliceerd op: 01 januari 2015
ARCHIEF - CKB Popschool live op podium Gebouw-T

De bands van de CKB Popschool repeteren niet alleen in de oefenruimtes van Gebouw-T, ze geven er ook jaarlijk hun LIVE concert. Aan het eind van het cursusseizoen staan ze op het grote podium met een swingend programma, verdeeld over twee avonden. Acht bands presenteerden hun nummers afgelopen dinsdag 16 juni. De andere vier vormen samen een compleet popconcert op vrijdagavond 19 juni, aanvang 20:30. Het repertoire is zeer gevarieerd en de toegang is gratis.

Iedereen is welkom bij de eindpresentaties van de CKB Popschool. Na een seizoen van repeteren, opnemen (o.a. een videoclip) en optredens op andere locaties is nu het jaarlijkse LIVE event in Gebouw-T. De studio’s van dit poppodium vormen elke maandag de oefenlocatie voor de 12 bands. Nu is het optreden op het grote podium zelf, compleet met professioneel licht en geluid, de kroon op hun prestaties.
De bands vormen samen een afwisselend popconcert dat jong en oud aanspreekt en laat zien hoe snel je resultaat kunt boeken bij de CKB Popschool. Onder leiding van een professionele bandcoach maak je (ook als beginner) muziek die swingt en rockt. Met zang, toetsen, slagwerk, gitaar, bas en andere instrumenten brengen de bands een breed repertoire. De popcursisten variëren in leeftijd van 9 tot 60+ en zijn inmiddels al diverse malen voor het voetlicht geweest (sommigen maken zelfs al eigen nummers). Een groot aantal bands heeft dit jaar gewerkt aan een videoclip. Deze clips worden op de presentatieavonden in Gebouw-T vertoond.

De CKB popbands hebben allemaal klinkende namen. 4 Lions, Reborn Imagination, V.I.P(enguins), Out Of Control, Simply Bad, Crazy Vibes, Two4 en Reset stonden op 16 juni in Gebouw-T. Foto's en filmpjes daarvan kun je bekijken via de Facebookpagina van de CKB Popschool. Vrijdagavond kun je in Gebouw-T terecht voor het gezamenlijke popconcert van GoldStrike, Wasted, 4 Vinyl en After Years.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl