1. Theater
  2. Theaterlab voor jongeren

Theaterlab voor jongeren

Jongeren | 12 t/m 17 jaar
Theaterlab voor jongeren

In een laboratorium (lab) doe je experimenten en proefjes om uiteindelijk tot prachtige resultaten en ontdekkingen te komen. Daarom heten in de CKB Theaterschool de theatergroepen “Theaterlab”. Het Theaterlab is een ware ontdekkingstocht. Samen met de docent gaat de groep werken aan een voorstelling vanuit improvisatie, maar de groep kan ook kiezen om te werken aan een toneelstuk of een korte musical. Samenwerken, samen ontdekken en samen maken zijn de ingrediënten waarmee in het theaterlab gewerkt wordt aan een prachtige voorstelling.

De docenten van de CKB Theaterschool werken vanzelfsprekend vanuit een leerplan. Op die manier krijg je de lesstof aangeboden die past bij de leeftijd en het niveau van de acteurs en actrices.

Bij alle cursussen krijg je les in
improvisatie
teksttoneel
fysieke training (beweging / dans)
stemtraining (spreken / zingen)
Al deze onderdelen zijn verpakt in het repetitieproces naar een voorstelling.

Zie ook de inleiding over de CKB Theaterschool waar Theaterlab onder valt. 

Instromen is alleen mogelijk tot aan de herfstvakantie i.v.m. voorbereidingen voorstelling.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Theaterlab voor Jongeren va 12 jr (do)donderdag 19:00-21:0030 aug '18 30x 120minBergen op Zoom, Lokaal 1.7Docent Theater € 328,- Inschrijven
Theaterlab voor Jongeren va 12 jr. (za.)zaterdag 11:15-13:151 sep '18 30x 120minBergen op Zoom, Lokaal 1.7Docent Theater € 328,- Inschrijven

Woon je in Belgie? Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl