1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Strijkersacademie

Strijkersacademie

Gepubliceerd op: 01 september 2016
Strijkersacademie

Met trots presenteren we een geheel nieuwe strijkersafdeling. Topdocenten van de Strijkersacademie staan garant voor hoge kwaliteit. Ze zijn ieder thuis in het meest uiteenlopende repertoire: klassiek, barok, pop, wereldmuziek, hip hop, jazz, etc. Hiermee bieden we cursisten veel verschillende mogelijkheden.

Klassiek, hiphop, jazz, tango
In de lessen staan kwaliteit, techniek en de ontwikkeling van de leerling centraal. En dat gaat hand in hand met plezier en passie. Iedere leerling kan zich persoonlijk ontplooien in allerlei soorten muziek, van klassiek tot hiphop en van Latin tot jazz. Ook wordt gewerkt aan samenspel en krijg je alle mogelijkheden om op te treden.

Joke de Jong, viool en altviool, speelde o.a. in het Rotterdams Jeugd Kamer Orkest, waar ze de laatste twee jaar concertmeester was. Ze volgde naast het Rotterdams Conservatorium masterclasses in het buitenland. Ze werkt met hiphop artiesten en heeft al diverse videoclips opgenomen. Joke is ook te horen op het nieuwste album van Frans Bauer.

Marlon Dek, cello, behaalde haar Masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium van Gent. Marlon speelde in diverse jeugdorkesten. Ze werkte als freelance celliste in de Filharmonie, de Vlaamse Opera, Casco Phil, Kamerorkest voor Vlaanderen en andere beroepsorkesten in België. Ze speelt graag diverse soorten muziek, van barok tot Zuid-Amerikaans, pop en musical.

Alle cello cursussen op een rij
Alle viool/altviool cursussen op een rij

(foto gemaakt door Frontliongraphics)

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl