1. Muziek
  2. Seniorenkoor: C-Score

Seniorenkoor: C-Score

Volwassenen |
Seniorenkoor: C-Score

Het succes van onze seniorenkoren heeft geleid tot een nieuw initiatief. Naast de koren Score en Memorylane met een repertoire uit de lichte muziek, starten we met een nieuw koor: C-Score. Een Classic Score met een repertoire van klassieke muziek van bijvoorbeeld Mozart, Saint-Saëns, Elgar, Britten e.a.

Net als Score staat het nieuwe koor C-Score onder leiding van CKB docent Monique Jimkes. Voor C-Score is enige koorervaring gewenst en notenlezen een pré. We bereiden in 20 weken een mooie presentatie voor.

Ter ondersteuning starten we bij voldoende animo de korte cursus ‘Help ik snap mijn koorpartij niet’ van 5 lessen (om de 14 dagen). Die cursus sluit aan op de tijd van C-Score. Meer info volgt binnenkort.

Andere ondersteunende opties zijn:
Stemvorming
Zang klassiek of Zang Pop/Jazz/Musical

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
C-Scorewoensdag 10:30-11:3028 aug '24 20x 60minBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalMonique Jimkes € 171,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl