1. Muziek
  2. Keyboards individueel, wekelijks voor volwassenen

Keyboards individueel, wekelijks voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Keyboards individueel, wekelijks voor volwassenen

Keyboards is een verzamelnaam voor elektronische instrumenten als keyboard en synthesizer, instrumenten voor jong en oud.
Een keyboard heeft ingebouwde effecten, zoals een begeleidingsautomaat. Je speelt met allerlei sounds, ook het geluid van andere instrumenten! Met een synthesizer kan je zelf geluiden programmeren en aanpassen.
Je maakt kennis met veel muzieksoorten en speelmanieren. Je leert zowel akkoordsymbolen als notenschrift en hebt snel een leuk resultaat.

Elke week krijg je een half uur les, op jouw niveau en in je eigen tempo.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Keyboard individuele les26 aug '19 jaarcursus € 811,- Inschrijven
Keyboard individuele les 21+26 aug '19 jaarcursus € 980,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl