1. Muziek
  2. Keyboards duoles voor jongeren

Keyboards duoles voor jongeren

Jongeren | Vanaf 13 jaar
Keyboards duoles voor jongeren

Jezelf of een ander begeleiden, solo spelen, vette sounds maken, allerlei effecten gebruiken, programmeren: dat doe je nu allemaal zelf! 

Keyboards is een verzamelnaam voor elektronische instrumenten als keyboard en synthesizer. Een keyboard heeft ingebouwde effecten, zoals een begeleidingsautomaat. Met een synthesizer kan je zelf geluiden programmeren en aanpassen. Je maakt kennis met veel muzieksoorten en speelmanieren. Je leert akkoordsymbolen en het notenschrift. Daarmee ga je o.a. veel bekende songs spelen!

Elke week krijg je samen met een cursist van ongeveer hetzelfde niveau (en dezelfde leeftijd) een half uur les.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Omdat dit een duoles is gaan wij na je aanmelding op zoek naar een medecursist die het beste bij je past. Als we die niet kunnen vinden dan kun je individueel tweewekelijks deze cursus volgen. Kost precies hetzelfde en je krijgt hetzelfde aantal uren les.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Keyboard Duoles13 sep '21 jaarcursus € 454,- Inschrijven

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl