1. CKB Popschool
  2. Popschool: Horns voor kinderen

Popschool: Horns voor kinderen

Kinderen | Vanaf 9 jaar
Popschool: Horns voor kinderen

De CKB Popschool heeft al heel wat bandjes. Daar hoort ook een blazerssectie bij van trompetten, trombones en saxofoons. Speel je een van deze instrumenten (of ander geschikt blaasinstrument) dan kan je je opgeven voor Popschool Horns. Je krijgt afwisselend les met een groep van minimaal 4 en maximaal 6 cursisten van de docent blazerssectie in het CKB en bandlessen (met de zangers en andere bandleden) in de studio’s van Gebouw-T met een bandcoach. 
De cursus bestaat uit 3 blokken met in totaal 30 lessen. Elke blok wordt afgesloten met een live optreden. Het afsluitende concert is op het podium van Gebouw-T. Je maakt ook een cd/demo opname in de studio van Gebouw-T.

Lesvarianten
Omschrijving Lessen Kosten  
Popschool Horns Saxofoon 30x 60min € 313,50 Inschrijven
Popschool Horns Trombone 30x 60min € 313,50 Inschrijven
Popschool Horns Trompet 30x 60min € 313,50 Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl