1. Muziek
  2. Gitaar akoestisch groepsles voor jongeren

Gitaar akoestisch groepsles voor jongeren

Jongeren | Vanaf 13 jaar
Gitaar akoestisch groepsles voor jongeren

De Spaanse of ‘klassieke’ (akoestische) gitaar is voor allerlei soorten muziek van vroeger en nu, uit heel veel landen. Je speelt de melodie maar je kan ook de begeleiding leren (akkoorden). Door de speciale klankkast heb je geen versterker nodig. Deze gitaar heeft nylon snaren. Voor jonge kinderen zijn er kleinere varianten. De docent geeft je graag advies bij de aanschaf van een gitaar.

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je gitaargroep een uur les.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Kosten  
Gitaar Groepsles31 aug '20 jaarcursus € 361,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl