1. Muziek
  2. Dwarsfluit groepsles voor jongeren

Dwarsfluit groepsles voor jongeren

Jongeren | Vanaf 13 jaar
Dwarsfluit groepsles voor jongeren

De dwarsfluitfamilie heeft diverse leden, van groot naar klein, met de C-fluit (concertfluit) als bekendste.

Omdat o.a. de vorm van mond en lippen en stand van tanden van invloed zijn op de klank, raden we aan de fluit eerst te komen proberen. Kinderen beginnen vaak op de kunststoffen ‘pijperfluit’ (kinderdwarsfluit), die dezelfde manier van aanblazen vraagt.

Muziek maken is leuk en samen muziek maken nog leuker. Elke week krijg je met je dwarsfluitgroep een uur les. Gezellig, je maakt elkaar enthousiast en leert gelijk samenspelen.

Lesvarianten
Omschrijving Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Dwarsfluit Groepsles26 aug '19 jaarcursusBergen op Zoom, Lokaal 3.5Peter Goedbloed € 355,- Inschrijven

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl