1. Dans
  2. Kleuterdans

Kleuterdans

Kinderen |

Vanuit jouw fantasie en beleving gaat dansen als vanzelf!Gezellig samen bewegen op muziek. Kleuterdans (groep 1 en 2 basisschool) is leuk èn je krijgt een goede dansbasis.

Kinderen hebben een natuurlijke bewegingsdrang. Al dansend raken zij vertrouwd met de mogelijkheden van hun lichaam. De dansdocenten ‘prikkelen’ de creativiteit en de expressie vanuit de kinderbeleving. We werken met aansprekende thema’s en bestaande kinderdansen. Muzikaliteit en dansgevoel worden versterkt en er is veel aandacht voor de lichamelijke ontwikkeling. Kleuterdans is tevens een goede voorbereiding op onze lessen klassiek ballet en moderne dans.

Danskleding: CKB balletpakje (vraag ernaar bij de docent)

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Kleuterdanswoensdag 13:45-14:356 sep '23 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Elise Wassing € 298,- Inschrijven
Kleuterdansdonderdag 15:45-16:357 sep '23 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Elise Wassing € 298,- Inschrijven
Kleuterdansvrijdag 16:00-16:508 sep '23 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Sebelia Looy-Scherbeyn € 298,- Inschrijven

21+ prijzen op onze website
Bij cursussen voor volwassenen zie je ook 21+ prijzen staan. Voor 21 jaar en ouder komt er namelijk 21% BTW bij. Daarom zijn die prijzen hoger dan voor 20 jaar en jonger.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 

Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl