1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Jacoline Breeman over haar CKB Popband Living Our Dreams

Jacoline Breeman over haar CKB Popband Living Our Dreams

Gepubliceerd op: 04 februari 2014
Jacoline Breeman over haar CKB Popband Living Our Dreams

Toen we voor het eerst begonnen als band, misten we een gitarist. Na enkele weken was hij er dan en toen konden we echt van start.
We bestaan nu uit 2 zangeressen, een pianiste, een drummer, een gitarist en ikzelf een bassiste. Ondanks ons leeftijdsverschil in de band, kunnen we het toch heel erg goed met elkaar vinden. Natuurlijk zijn er af en toe wel eens wat onderlinge onenigheid, maar dat gaat dan vooral om de keuze van liedjes. Onze muziekstijlen verschillen nogal namelijk. Persoonlijk hou ik zelf meer van rock en metal, dan van popliedjes. We hebben daarom ook een soort splitsing in de band, de ene helft; de drummer, de gitarist en ik houden van de rock en andere helft; de zangeressen en de pianiste houden wat meer van de popmuziek.

Onze repetities bestaan eigenlijk voor een derde uit praten en twee derde uit muziek maken. Dat maakt op zich niet veel uit, alleen zou het af en toe voor ons allen handig zijn dat we soms iets meer oefenen dat praten.
Heel de band vind de optredens het leukste van heel het jaar, en toen we gevraagd werden om een filmpje op te nemen, vonden we dit natuurlijk helemaal geweldig.
Popschool is vooral voor mensen aan te raden die het leuk vinden om als een band te spelen, en misschien zelf wel later beroemd wil worden. Popschool is een ervaring die je als muzikant eigenlijk niet mag missen!

Jacoline Breeman, lid CKB Popband Living Our Dreams

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl