1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Interview: Twee vriendinnen worden twee heksen: ‘Je bent gewaarschuwd!’

Interview: Twee vriendinnen worden twee heksen: ‘Je bent gewaarschuwd!’

Gepubliceerd op: 28 februari 2023
Interview: Twee vriendinnen worden twee heksen: ‘Je bent gewaarschuwd!’

Ze zitten al een paar jaar bij het CKB in dezelfde groep Musical Kids en hebben al opgetreden voor publiek. Maud (8) en Evi (9) spelen dit keer de twee heksen van de musical Pudding Tarzan, tijdens het Theaterweekend in de CKB Theaterzaal. “We hadden elkaar al eens op feestjes gezien, want onze moeders kennen elkaar, maar op het CKB zijn we vriendinnen geworden.“

Evi wil zeker doorgaan met theater. “Thuis maak ik al heel lang toneelstukjes en die voer ik dan voor mijn ouders op. Ze vonden ze heel goed en zeiden dat de Musical Kids op het CKB echt iets voor mij is. En dat klopt, want ik vind het heel leuk en wil er nog lang mee doorgaan. Later wil ik bij de BOV, ik heb al als weeshuiskind meegespeeld in Oliver!”

Maud deed bij het CKB eerst een proefles piano. “Maar Musical Kids vind ik leuker. Ook omdat ik niet kan kiezen tussen zingen en dansen en je die in de musical allebei doet, samen met acteren. Vorig jaar speelden we in de musical Museum en ik was toen toerist.” Evi: “En ik was een van de aardappeleters in het schilderij van Van Gogh”.

Lees het hele verhaal op deze pagina.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl