1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Filmpresentatie Vincent van den Ouden

Filmpresentatie Vincent van den Ouden

Gepubliceerd op: 01 januari 2019

Deze activiteit is geweest.

Vincent van den Ouden is een oud-theatercursist van het CKB. Na zijn studie Sociaal Cultureel Werk is hij gaan studeren aan de filmschool te Brussel.
Gedurende deze studie heeft Vincent een flink aantal korte films gemaakt. Tijdens de filmpresentatie deze middag vertelt hij over het tot stand komen van de films, maar ook wat niet goed is gegaan tijdens het maakproces of juist heel verrassend goed gelukt is. De kijker krijgt dus een uniek kijkje in de filmkeuken.

De presentatie is op zaterdag 30 maart van 14:15 tot 15:30 in CKB Theaterzaal. Je kunt vanaf 14:00 uur gratis naar binnen.

Hij won met zijn korte film 'Het Meisje & De Poortwachter' de prijs voor Best Student Fiction Shortfilm 2017 op het Catharsis International Film Festival. In september 2016 was de film ook te zien op Film by the Sea. Je kunt de trailer van deze sprookjesfilm op YouTube of hiernaast bekijken.

Dit is een onderdeel van OPEN 2019 en gratis te bezoeken zoals alle onderdelen. Meer info over OPEN 2019 en de activiteiten van CKB zelf kun je hier lezen.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl